banner

UPDATE: Het complete programma van het evenement is bekend en via deze link te bekijken!

Op 20 september 2013 viert het Amsterdam Yoga Centre de belichaming van ‘25 jaar Yoga’ in de persoon van Ad van Hassel. Als oprichter en hoofddocent van het Amsterdam Yoga Centre aan de Singel 300, geeft Ad al 15 jaar gestalte aan zijn leraarschap in de dagelijkse lessen, de drie jarige docentenopleiding en in zijn toewijding aan de ontwikkeling van Yoga als ondersteunende discipline voor een zinvolle levenswijze.

De Oude Kerk in het hart van Amsterdam vormt op vrijdag 20 september van 18u tot 23u, het decor van een openbare yogales waarin alle aanwezigen de weerslag vinden van deze 25 jaar ervaring.

Het licht zal op deze nazomeravond door de gebrandschilderde ramen vallen op een feestelijke gebeurtenis, waarbij het Amsterdam Yoga Centre zijn visie presenteert op Yoga, zowel in de les, die op de grafstenen van prominente middeleeuwse Amsterdammers zal plaatsvinden, als in de omlijsting.

In de muziek komen de mystieke tradities van Oost en West samen en na de les is er Indiase Chai en een Ayurvedische hapje, Esoterische boekwinkels presenteren hun Yogabibliotheek en vertegenwoordigers van alle Yogascholen van Nederland krijgen de gelegenheid hun informatie te delen.

We verwachten VIP’s uit de Yogawereld, Ad’s leraren en iedereen die belangrijk voor hem geweest is in zijn ontwikkeling, collega’s, medestudenten, studenten en oud-studenten van de docentenopleiding en natuurlijk yogi’s en yogini’s van alle Amsterdamse en Nederlandse Yogascholen en studio’s. Doorgewinterde beoefenaars en beginners, oud en jong zijn welkom. Voor kinderen (vanaf 10 jaar) is er speciale begeleiding,  voor eenieder die niet op de mat mee kan doen is de les te volgen vanuit een stoel.

Schrijf je hier in door je naam en email-adres achter te laten. We houden je dan per email op de hoogte. Als bijdrage in de kosten vragen we 10 euro voor de les (inclusief thee, muziek en Ayurvedische snack), deze kan vooraf per bankrekening overgemaakt worden. Betaling aan de kassa is 12 euro.

Blijf ook op de hoogte via Facebook: http://www.facebook.com/yogaindeoudekerk

We kijken uit naar je komst. Namaste!
Amsterdam Yoga Centre.

profile